Značka CASE IH slavila úspěchy na mezinárodním veletrhu SIMA v Paříži

10. 11. 2022

Mezinárodní veletrh zaměřený na řešení a technologie pro efektivní a udržitelné zemědělství, SIMA 2022, se konal 6. až 10. listopadu na pařížském výstavišti Villepinte. Pro značku CASE IH znamenal tento jubilejní stý ročník oficiální představení mnoha novinek a zároveň získání významného ocenění STROJ ROKU pro nový Quadtrac AFS MY23 v kategorii XL. Více naleznete na AGRI CS.

Jako TOP novinka zde byla představena nová PUMA 260 CVXDrive. Jedná se o nový, opravdu silný model kolového traktoru, jehož maximální výkon je 302 koní a disponuje větší palivovou nádrží. Má novou přední nápravu kategorie 4.5 a zesílenou zadní, nabízí možnost velkých pneu 710/70 R42. Významnou novinkou je upravená převodovka, zesílená a zároveň tišší. Nechybí ani upravená hydraulika + nové zadní hydraulické okruhy s vypínacími páčkami. Fanoušky tohoto stroje jistě zaujme nová luxusní kabina s technologií AFS Connect, která je větší o 8 % a o 11 % má větší prosklení. Určitě velmi praktická je integrovaná schránka na nářadí u vstupních schůdků stroje. Dobrou zprávou je, že značka CASE IH tyto inovace postupně převede i na menší modely PUMA (185-240).

Ovšem Puma nebyla na veletrhu jedinou novinkou. Značka CASE IH zde také uvedla nové modely viničních traktorů Quantum, traktor Magnum s autonomním řízením Raven, který automaticky sleduje mlátičku při vysýpání, nové lisy RB s variabilní komorou a nové modely Farmall A. Pro rok 2023 představila inovace traktorů Vestrum a Quadtrac AFS. CASE IH se také zabývá programem podpory provozu strojů SAFEGuard Connect, a to pro modely AFS Connect a Axial Flow 250.

 

Fotogalerie