Úvod
SKLIZŇOVÁ TECHNIKA

Produkty

Značky CASE IH a McDon

Díky zkušenostem značky CASE IH s axiálními mlátičkami již od roku 1977 Vám nabízíme technologii ověřenou tisíci zemědělci po celém světě. Axiální mlátičky při svém představení způsobily doslova převrat v tomto odvětví. Od té doby  firma CASE IH získala v porovnání s ostatními výrobci mohem více zkušeností a odborných znalostí o axiálních mlátičkách.

Značka MacDon je průkopníkem v oblasti vývoje a výroby pásových lišt. S více než 30 lety zkušeností je tak právem označována sklizňovým specialistou. První pásová lišta MacDon pro sklízecí mlátičku byla představena již v roce 1989.

Máte-li zájem o podrobnější informace nebo chcete-li vytvořit cenovou nabídku na míru, kontaktujte naše obchodní zástupce.

MLÁTIČKY CASE IH

Díky zkušenostem značky CASE IH s axiálními mlátičkami již od roku 1977 Vám nabízíme technologii ověřenou tisíci zemědělci po celém světě. Axiální mlátičky při svém představení způsobily doslova převrat v tomto odvětví. Od té doby  firma CASE IH získala v porovnání s ostatními výrobci mohem více zkušeností a odborných znalostí o axiálních mlátičkách. 

Axial Flow řada 150

Modelová řada CASE IH AXIAL FLOW 150 nabízí tři modely s označením 5150, 6150 a 7150. Používají nové motory s technologií Hi-eSCR, která umožnila navýšit výkony motoru až na 460 pro největší model 7150. Tato řada částečně konstrukčně navazuje na legendární modely 2388 a stále si zachovává jednodušší konstrukci. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Axial Flow řada 250

Mlátičky CASE IH AXIAL-FLOW řady 250 jsou vysoce výkonné, speciálně v evropských podmínkách. Jsou konstruovány tak, aby si hravě poradily s vysoce výnosnými plodinami. Mlátičky CASE IH AXIAL-FLOW® udávají směr, kterým se sklizňová technika má ubírat. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

PÁSOVÉ LIŠTY MacDon

Pásová lišta MacDon je vynikající volbou pro ty, kteří požadují univerzální kombajnovou lištu, chtějí zvýšit výkonnost sklizně, pěstují nízkoroztoucí plodiny a řeší problémy s polehlými porosty. Společně s řadou patentů a zajímavých konstrukčních řešení tak tato lišta přináší svým uživatelům řadu výhod, které vám pomohou sklidit každé zrnko z pole a dosáhnete tak nejlepších sklizňových výsledků. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

MacDon FD1 FlexDraper - flexibilní pásová lišta

MacDon FD1 FlexDraper® je naší nejnovější inovací patentované technologie FlexDraper®. Poskytuje plynulé a konzistentní vkládání až do záběru 13,7m, což značně zvyšuje produktivitu sklízecí mlátičky. Tyto lišty jsou vhodné pro velké záběry a farmáře pěstující nízkoplodící plodiny.

MacDon D1 - pevná pásová lišta

Modelová řada D1 představuje pevnou pásovou lištu, které vyniká mimo jiné výbornou kopírací povrchu. Je dobrou volbou pro ty, kteří vyžadují záběr do 9,1m a sklízí standardní plodiny jako obiloviny a řepku olejku.

LISY CASE IH

Lisy na hranolovité balíky LB

Lisy řady LB jsou vysokokapacitní lisy na velké hranolovité balíky pro uživatele, kteří žádají vysoce výkonný lis pro tvorbu objemných balíků. Podstatou lisů LB je masivní a odolný rám, extra široký sběrač, propracovaná před-lisovací komora s robustní hlavní lisovací komorou a celá řada dalších konstrukčních prvků, které umožňují produkovat balíky o vysoké hustotě a hmotnosti. Lisy LB jsou snadno ovladatelné přes dotykový monitor AFS a samozřejmostí je i ovládání pomocí ISO BUS technologie. Hlavní novinkou je nová vlajková loď, model LB 436 HD. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Lisy RB s pevnou komorou

Lisy CASE IH s pevnou komorou řady RB mají dlouhou tradici výroby a vynikají kvalitním zpracováním. Zásluhou formovaných lisovacích válců v lisovací komoře vynikají tyto lisy perfektním tvarem a hustotou finálního balíku. Ovládání těchto lisů je velice snadné stejně jako údržba. V rámci produktového portfolia lisů s pevnou komorou nabízíme vstupní úroveň v podobě lisu RB 344 nebo profesionální lisy 545. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Lisy RB s variabilní komorou

Lisy CASE IH s variabilní komorou jsou zkonstruovány pro zákazníky, kteří potřebují extra výkonný lis pro lisování všech druhů materiálů. Na základě svých požadavků pak tyto lisy umožňují jednoduché nastavení velikosti balíku. Lisovací komora s pásy zajišťuje minimální ztráty, vysoké utužení balíku s kvalitním měkkým jádrem. Výhodou těchto lisů je i nejširší sběrač na trhu, který umožňuje lisování řádků i po těch největších sklízecích mlátičkách. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.