Úvod
DOPRAVNÍ A APLIKAČNÍ TECHNIKA

Produkty

VÝMĚNNÉ SYSTÉMY AGRIMEGA

Výměnné systémy AGRIMEGA představují osvědčené univerzální řešení pro dopravu zemědělských komodit, siláže nebo hnoje. Fungují na principu rychlé výměny různých typů koreb, rozmetadla nebo cisterny. Pokud hledáte univerzální dvou nebo třínápravové podvozky, které lze velmi snadno a pohodlně osadit dalšími nástavbami, jste tu správně. Systémy MEGA vynikají unikátním řešením pro zvýšení produktivity vašeho podnikání a nižšími pořizovacími náklady. Jsou ideálním řešením pro podniky, které požadují více aplikací na poli, přepravu komodit či stroje pro kejdové hospodářství. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

PŘÍVĚSY

Nabízíme dvou či třínápravové přívěsy s třístranným sklápěním a kombinovaným otevíráním, které vynikají vysokou nosností. Jsou vhodné pro nejnáročnější přepravy hnoje, obilí, krmiv a dalších zemědělských komodit.

ZDT - Třístranně sklápěné přívěsy PS

Koncepce dvounápravového točnicového přívěsu s vysokou nosností 5 nebo 11 tun. Přívěsy PS jsou vhodné pro přepravu hnoje, zrna, krmiv a ostatních zemědělských komodit. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Molčík - Třístranně sklápěné přívěsy ZDK

Traktorové přívěsy řady ZDK představují ideální řešení pro ty nejnáročnější přepravy zemědělských komodit s objemem až 24 m3. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

NÁVĚSY

V nabídce nechybí vysoce univerzální, výkonné a spolehlivé návěsy o objemu 1,4 až 36 m3 od ZDT, MOLČÍK a Strautmann. Jsou vhodné pro přepravu balíků, zemědělských komodit, hnoje, ale i dřeva nebo pro práci v komunální sféře.

ZDT - Třístranně sklápěné návěsy NS

Praxí prověřené návěsy řady NS si hravě poradí jak na menších rodinných farmách, tak ve velkých podnicích. Všestranné a univerzální návěsy s objemem až 36 tun jsou vhodné do živočišné i rostlinné výroby nebo pro komunální služby. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

ZDT - Nízkoložné valníky NS V

Návěsy NS V se vyznačují velkou ložní plochou a nízkou podlahou, která je vhodná pro přepravu až 34 hranatých či kulatých balíků a kusových předmětů jako jsou bedny, dřevo nebo pytle s bramborami. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Molčík - Návěsy TDK

Dvounápravové a třínápravové návěsy TDK jsou nabízeny v mnoha provedeních včetně volby sklápění, objemu až 32 m3 a bohaté volitelné výbavy. Jsou uzpůsobené pro každodenní nasazení. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Molčík - Jednonápravové návěsy EDK

Jednonápravové traktorové návěsy modelové řady EDK jsou výbornými pomocníky na menších farmách především díky své manévrovatelnosti. I s malými návěsy lze zastat spoustu práce. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

PŘEPRAVNÍKY

Robustní přepravníky vám pomohou s jakoukoliv prací. Univerzální přepravníky zvířat disponují řadou bezpečnostních prvků, přepravníky balíků vynikají velkou kapacitou a univerzální přepravníky nabízí bohatou výbavu.

ZDT/Molčík - Přepravníky na balíky

Hlavními přednostmi návěsů a přívěsů na přepravu balíků je propracovaná robustní konstrukce, velká ložná plocha a velká kapacita. Jsou vhodné pro transport až 48 kusů kulatých nebo hranatých balíků o maximální nosnosti 13 tun. Balíky jsou zajištěny zinkovanými zábranami, vázacími kurtami a valníky prostřednictvím zakládacích klínů. Navíc lze přepravníky vybavit bočnicemi, rezervou, skříňkou na nářadí nebo blatníky. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

ZDT - Přepravníky na zvířata

Univerzální jednoosé nebo dvouosé přepravníky jsou vhodné pro transport skotu, prasat, ovcí nebo koz. Velkoprostorové přepravníky vynikají bezpečnostními prvky a snadnou obsluhou. Nastupování je možné ze země nebo přímo z rampy pro maximální komfort obsluhy i přepravovaných zvířat. Pro zvýšení bezpečnosti přepravy a manipulaci se zvířaty se uvnitř přepravníků nacházejí bezpečnostní přepážky pro maximální ochranu obsluhy v případě splašení zvířat. Oddělené komory slouží pro lepší manipulaci a umístění přepravovaného dobytka. Podlahy je možné vybavit protiskluzovým nátěrem a střešní plachty zvýší komfort a umožní práci i v nepříznivých podmínkách. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

ZDT - Univerzální přepravníky

Traktorové valníkové návěsy jsou spolehlivými pomocníky při přepravě mechanizace jako jsou traktory nebo bagry, a to jak na silnici, tak na poli. Výhodou je nižší ložná plocha se zadními sklopnými nájezdy a podpěrnými nohami zajišťující stabilizaci a snazší nakládku a vykládku. Pro maximální bezpečnost a zajištění přepravovaného stroje jsou návěsy po stranách vybaveny vázacími oky, vzduchem ovládanou brzdou a v rámci příplatkové výbavy lze povrch opatřit i protiskluzovým nátěrem. Volitelná výbava dále obsahuje možnost vyztužení podlahy, naviják, LED osvětlení nebo hydraulicky sklopné nájezdy. Maximální povolená přepravní rychlost je 40 km/h. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

CISTERNY

Pro aplikaci tekutých hnojiv nabízíme kvalitní kovové, plastové nebo zinkované cisterny o objemu 8 až 30,5 m3. Specialitou jsou 100% pozinkované cisterny PICHON a cisterny Bauer s vrstvou Gelcoat proti UV záření a korozi.

ZDT - Cisterny MEGA

Systémy MEGA vynikají unikátním řešením. Fungují na principu rychlé výměny různých typů koreb, rozmetadla nebo cisterny. Podvozky lze osadit kovovými, plastovými nebo zinkovanými cisternami o objemu až 22 m3. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Pichon - Cisterny TCI

Využívejte zdroje ze zemědělských činností naplno a urychlete růst plodin díky vysokému obsahu živin v tekutých hnojivech. Nabízíme široké portfolio jedno, dvou či třínápravových cisteren PICHON pro profesionální využití s kapacitami od 3 050 do 25 000 l. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Bauer - Cisterny POLY

Nabízíme kvalitní polyesterové cisterny o objemu 6 000 až 26 000 litrů od německé značky Bauer. Cisterny jsou vhodné pro navážení a aplikaci hnojiv a dalších materiálů. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

ROZMETADLA HNOJE

Nabízíme rozmetadla značky ZDT, SIP, Pichon, která vynikají přesnou a rovnoměrnou aplikací pevných hnojiv. Rozmetadla ZDT MEGA disponují horizontálním mechanismem, rozmetadla PICHON jsou 100% zinkována. Rozmetadla SIP ORION vynikají výbornou manévrovatelností a rovnoměrným rozhozem materiálu. Rozmetadla SIP ORION ALP jsou určena do extrémně kopcovitého terénu. Nízko položené těžiště a široký rozchod kol je přímo určený pro strmý terén. Nejdůležitějšími vlastnostmi jsou perfektní stabilita, velká manévrovatelnost a snadná údržba.Více informací o rozmetadlech hnoje naleznete na stránkách AGRI CS.

ROZMETADLA PRO PLOŠNOU APLIKACI HNOJIVA

Vyberte si z naší nabídky mechanických či elektronických rozmetadel hnojiv, která jsou vhodná k aplikaci chemického, granulovaného, práškového a peletového hnojiva. Některá rozmetadla disponují prvky precizního zemědělství jako je sekční kontrola a variabilní dávkování. Se správným seřízením rozmetadla Vám pomůže jednoduchá aplikace v mobilním telefonu. Více informací o rozmetadlech hnojiv naleznete na stránkách AGRI CS.

MÍCHADLO KEJDY B-MIX

Ke kejdovému hospodářství a aplikační technice neodmyslitelně patří i míchadla kejdy. Kvalitní a výkonná míchadla PICHON jsou vhodná k promíchávání kejdy ve foliových lagunách, uzavřených, nebo dokonce podzemních betonových jímkách. Usazený kal na dně a krusty vytvořené na povrchu nezůstávají díky míchadlu usazeny a není zapotřebí následné bagrování. Výhoda spočívá v konstrukčním řešení, které je žárově zinkováno, a dle konkrétního typu míchadla je využíván lodní šroub nebo lopatky. Dodáváme míchadla o délce 4,5 až 10,5 m. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

OSTATNÍ

V rámci dopravní techniky nabízíme i překládací vůz schopný obsluhovat až tři mlátičky díky velkému objemu 30 m3, nebo traktorové návěsy nosiče kontejnerů s nakládacím výkonem do 35 tun. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

 

Máte-li zájem o podrobnější informace nebo chcete-li vytvořit cenovou nabídku na míru, kontaktujte naše obchodní zástupce.