Úvod
TRAKTORY STEYR

Produkty

Traktory STEYR

jsou jednoduše nezaměnitelné. Nepřehlédnutelný design, zajímavé inovace a bezkonkurenční spolehlivost: STEYR je pravý rakouský traktor. Pohodlí a příjemný pocit se Vás zmocní Ihned, jakmile nastoupíte. Po nastartování motoru víte, že máte na práci silného pomocníka. S rozjedem si budete jistí, že jste udělali správné rozhodnutí. Značka STEYR má v Evropě velmi silné kořeny. Její traktory přinášejí do zemědělství inovace a technologie již 60. let. Je synonymem kvality, vysokého stupně zpracování a hrdosti jeho uživatelů. Proto právem můžeme STEYR nazývat prémiovou značkou. Máte-li zájem o podrobnější informace nebo chcete-li vytvořit cenovou nabídku na míru, kontaktujte naše obchodní zástupce.

TRAKTORY DO ZEMĚDĚLSTVÍ

Kompakt S

Traktor si vás získá svými opravdu kompaktními rozměry, které se skvěle hodí i na nejmenší farmy, kde jsou nutné malé rádiusy otáčení a celková výška traktoru, která nepřekoná 2,6 m. I tyto nejmenší modely lze vybavit převodovým ústrojím s reverzací pod zatížením nebo až 6 vnějšími hydraulickými okruhy. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Kompakt

Modelová řada STEYR Kompakt představuje revoluci v kompaktnosti a univerzálnosti. STEYR Kompakt vás nikdy nenechá v úzkých. Můžete se plně na tyto lehké a velice obratné traktory spolehnout. Vynikají silnými čtyřválcovými motory, nízkými provozními náklady a předním tříbodovým závěsem se spodními rameny, která jsou efektivně uchycena na přední nápravě a která umožňují dokonalé kopírování terénu. Nebojte se náročné práce, luxusní kabina a integrované ovládací prvky zajistí optimální pracovní klima. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Multi

STEYR Multi vás dostane svou mimořádnou všestranností. Představuje ideální řešení pro ty, kteří požadují traktor pro více operací jako je zpracování půdy, doprava, práce ve stájích nebo v lese či v komunální sféře. Multi vyniká robotizovaným převodovým ústrojím a revoluční loketní opěrkou Multicontroller s joystickem pro ovládání čelního nakladače, které je výjimečně jednoduché a má velké výhody z hlediska komfortu a bezpečnosti práce při práci s čelním nakladačem. Při vývoji kabiny byl kladen důraz na perfektní výhled z kabiny řidiče díky panoramatickému střešnímu panelu pro výborné a pohodlné ovládání čelního nakladače, nízkofrekvenční komfortní sedadlo řidiče nebo snadné naklonění sloupku řízení i s přístrojovou deskou. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Expert CVT

Hledáte skutečného Experta pro vaši farmu, který bude poskytovat maximální úroveň komfortu, bude disponovat vysokým výkonem pro všechny požadované operace, ale bude zároveň úsporný a kompaktní? Tak jste ho právě našli. Nový STEYR Expert CVT totiž nabízí to nejlepší z traktorů STEYR jako je plynulé převodové ústrojí pro perfektní ovladatelnost, vysoce komfortní kabinu pro řidiče, ve které nechybí ani revoluční loketní opěrka s Multicontrollerem druhé generace nebo výkonný motor plnící nejpřísnější emisní normy EU. Třešničkou je motorová brzda zvyšující efektivitu vaší práce. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Profi

Nová generace traktorů STEYR modelové řady PROFI v sobě skrývá mnohem více než jen pouhé traktory. Jsou to především spolehliví partneři vašeho podnikání. Nyní si můžete vybrat ze 14 modelů s výkonem od 116 do 145 koní. Maximální výkon s navýšením činí 175 koní.​ Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Impuls CVT

Traktory řady IMPULS CVT navazují na letité úspěchy předchozí generace univerzálních traktorů CVT. Se třemi modely s jmenovitým výkonem od 150 do 175 koní s maximálním výkonem až 225 koní uspokojí i ty nejnáročnější požadavky všech zákazníků. Tyto všestranné modely vynikají vysokou mírou komfortu a vysokým výkonem, díky těmto vlastnostem jsou nezastupitelnými pomocníky na všech typech zemědělských farem při provádění všech pracovních operací. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Absolut CVT

Větší zástupce z rodiny úspěšné generace modelů CVT přichází nyní s novým názvem ABSOLUT CVT. Tato řada nabízí rovnou čtyři modely s výkonem od 185 do 240 koní, respektive 270 koní maximálního výkonu. Kromě nového designu kapoty sebou ABSOLUT CVT přináší i řadu dalších designových změn jako je například nový stylový design výfuku nebo sloupky kabiny v bílém provedení. Z hlediska funkčních vlastností se pak jedná o inovovaný přední tříbodový závěs, novou nádobku na vodu při vstupu do kabiny či osvětlené schůdky do kabiny. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Terrus CVT

Vrcholem nabídky traktorů STEYR nyní patří nový STEYR TERRUS CVT, který lze považovat za obrovský posun, jak v nabídce traktorů tohoto věhlasného rakouského výrobce, ale také skvělé řešení pro vaši farmu, která potřebuje ideální traktor pro tahové polní nebo transportní práce. Tři modelové řady o výkonech 250, 270 a 300 koňských sil, Vám nabízí dostatek výkonu pro každou práci. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

TRAKTORY DO LESA

Traktory STEYR Forst jsou tou pravou volbou pro profesionální lesní hospodáře. Vybrat si můžete modely od 65 do 300 koní. Výrobce nabízí širokou škálu originálních úprav a ochran, které splňují nejpřísnější bezpečnostní homologace.

 

Kompakt Forst

Modelová řada STEYR Kompakt představuje revoluci v kompaktnosti a univerzálnosti. Hodí se zejména pro lesní probírku, těžbu dřeva a perfektně pro práce v podrostu. Traktor je možno kombinovat i pro práci s čelním rampovačem a zadním navijákemNebojte se náročné práce, luxusní kabina a integrované ovládací prvky zajistí optimální a bezpečné pracovní klima. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Multi Forst

STEYR Multi vyniká novým robotizovaným převodovým ústrojím a revoluční loketní opěrkou Multicontroller s joystickem pro ovládání čelního nakladače. Představuje ideální řešení pro ty, kteří požadují traktor pro každodenní použití v lese jako je práce s vyvážecím přívěsem, navijákem nebo rampovačem. Nabízíme speciální program STEYR Forst v červenobílé nebo oranžovobílé barvě, který obsahuje úplnou ochranu do lesa včetně přídavného vybavení splňující bezpečnostní homologaci.  Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Expert CVT Forst

Novinkou roku 2019 je kompaktní hrdina rakouské stáje STEYR Expert CVT, který je výkoným, obratným a všestraným pomocníkem. Pořiďte si opravdového Experta do lesa a usedněte do luxusu již od 100 koní. STEYR Expert CVT totiž nabízí to nejlepší z traktorů STEYR jako je plynulé převodové ústrojí pro perfektní ovladatelnost, vysoce komfortní kabinu pro řidiče, ve které nechybí ani revoluční loketní opěrka s Multicontrollerem druhé generace, nebo výkonný motor plnící nejpřísnější emisní normy EU. Expert je ideálním strojem pro práci s čelním nakladačem. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Profi Forst

Tato legendární řada v sobě skrývá mnohem více než jen pouhé traktory. Vybrat si můžete z 11 modelů se speciálním programem STEYR Forst, který obsahuje přídavné vybavení splňující bezpečnostní homologaci FOPS a OPS. Pokud chcete zvládnout všechny úkoly, chce to profesionální řešení. Traktory jsou stvořené pro náročnou práci s rampovačem, vyvážecím vozem, štípačkou na dřevo nebo hydraulickým jeřábem. Samozřejmostí je pohodlná kabina poskytující maximální jízdní komfort a bezpečnost či odpružení kabiny a přední nápravy. Vybrat si můžete celkem z 11 modelů o výkonu 116 až 175 koní s navýšením. Ať zvolíte STEYR Profi Classic, STEYR Profi nebo STEYR Profi CVT, tak nikdy neuděláte chybu. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Terrus CVT Forst

Vlajková loď značky STEYR s ohromným výkonem až 313 koní a točivým momentem 1 282 Nm je perfektním traktorem pro tahové práce. STEYR Terrus CVT byl stvořen pro těžkou práci v lese, předně pro práci s lesními frézami. Mezi jeho hlavní přednosti kromě velké síly patří vynikající komfort, který je dán luxusní a mimořádně tichou kabinou, komfortními sedadly s vyhříváním a odvětráváním nebo koženým volantem. Zajisté oceníte novou přední nápravu vybavenou sedlovým odpružením. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

TRAKTORY PRO VÝCVIK ŘIDIČŮ

Značka STEYR přichází s profesionálním řešením pro výcvik nových řidičů. Nabízíme speciální homologovanou úpravu pro autoškolu nebo zaškolení instruktorů a zkušebních komisařů. Své modely KOMPAKT a MULTI nabízí v úpravě pro výcvik řidičů s kompletním balíčkem služeb. Značka STEYR představuje na trhu jedničku, která v sobě skrývá nejenom kvalitu, ale také krásný vzhled traktorů. Proto si tyto traktory vybírají ti zákazníci, kteří hledají kvalitu a zároveň pohodlí, TOP technologie a prestižní značku. Odlišení nabízíme nejenom do zemědělství, ale také do odborných škol.

Kompakt S Autoškola

Úžasně obratné traktory STEYR Kompakt S se díky vysoké manévrovatelnosti, malému rádiusu otáčení a celkové nízké výšce skvěle hodí právě pro výcvik řidičů. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Kompakt Autoškola

STEYR Kompakt vás nikdy nenechá v úzkých. Vyniká kompaktními rozměry, excelentní viditelností z kabiny, silným čtyřválcovým motorem, nízkými provozními náklady a předním tříbodovým závěsem se spodními rameny. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Multi Autoškola

Víceúčelové traktory STEYR Multi přichází s novým vybroušeným designem a novými účinnými a ekologicky šetrnými motory. Pro tuto řadu nabízíme i speciální homologovanou úpravu pro autoškolu nebo zaškolení instruktorů a zkušebních komisařů. STEYR Multi vás dostane svou mimořádnou všestranností. Vyniká novým robotizovaným převodovým ústrojím a revoluční loketní opěrkou Multicontroller s joystickem a při vývoji kabiny byl speciálně kladen důraz na perfektní výhled z kabiny. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

KOMUNÁLNÍ TRAKTORY

K traktorům STEYR vždy patřila komunální technika, která je charakteristická svou oranžovobílou barvou, tím se traktory stávají nepřehlédnutelné. Všechny modelové řady s výkonem od 55 do 300 koní je možné dodat v komunální úpravě přímo z výrobního závodu.

Kompakt S Kommunal 

Modely STEYR Kompakt S lze již z výroby vybavit speciální komunální úpravou jako jsou komunální pneumatiky nebo křížová páka pro středové okruhy na ovládání příkopové sekačky nebo sněhové frézy. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Kompakt Kommunal

STEYR Kompakt vás nikdy nenechá v úzkých. Můžete se plně na tyto lehké a velice obratné traktory spolehnout. Vynikají nízkými provozními náklady a předním tříbodovým závěsem se spodními rameny, která jsou efektivně uchycena na přední nápravě a která umožňují dokonalé kopírování terénu. STEYR Kompakt najde své využití při práci se sněžným pluhem či frézou, sečení příkopů, údržbě parků a zahrad, nebo dokonce na golfových a fotbalových hřištích. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Multi Kommunal

STEYR Multi vás dostane svou mimořádnou všestranností a komfortem. Multi vyniká novým robotizovaným převodovým ústrojím a revoluční loketní opěrkou Multicontroller s joystickem pro ovládání čelního nakladače, které je výjimečně jednoduché a má velké výhody z hlediska komfortu a bezpečnosti práce při práci s čelním nakladačem. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Expert CVT Kommunal

Nový STEYR Expert CVT nabízí to nejlepší z traktorů STEYR jako je plynulé převodové ústrojí pro perfektní ovladatelnost, vysoce komfortní kabinu s revoluční loketní opěrkou s Multicontrollerem druhé generace nebo výkonný motor plnící nejpřísnější emisní normy EU. Zajisté oceníte motorovou brzdu zvyšující efektivitu vaší práce. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Profi Kommunal

Modelovou řadu STEYR Profi vystihují dvě hlavní přednosti – účinnost a všestrannost. I práce v komunální sféře není pro profesionála žádnou překážkou. Samozřejmostí je pohodlná kabina poskytující maximální jízdní komfort a bezpečnost či odpružení kabiny a přední nápravy. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Impuls CVT Kommunal

Nová modelová řada dodá ten správný Impuls vaší práci. STEYR Impuls CVT je nezastupitelným pomocníkem v komunální sféře a nabízí hned tři modely s jmenovitým výkonem od 150 do 175 koní s maximálním výkonem až 225 koní. Díky své všestrannosti a vysoké míře komfortu se nemusíte obávat náročné práce při zimní údržbě, čištění a údržbě komunikací a silnic, nebo například sečení velkých travnatých ploch. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Terrus CVT Kommunal

STEYR Terrus CVT byl stvořen pro těžkou práci. Mezi jeho hlavní přednosti kromě velké síly patří vynikající komfort, který je dán luxusní a mimořádně tichou kabinou, komfortními sedadly s vyhříváním a odvětráváním nebo koženým volantem. Zajisté oceníte novou přední nápravu vybavenou sedlovým odpružením. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

ČELNÍ NAKLADAČE STEYR SF/SZ

Čelní nakladače STEYR jsou vysoce kvalitní a práce s nimi je velice přesná. Stejně jako u traktorů, ovládání a manipulace s čelním nakladačem je velice snadná a intuitivní. Představuje ideálního pomocníka do stájí, při nakládání balíků, ale i například do lesa. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.