Úvod
MANIPULAČNÍ A STAVEBNÍ TECHNIKA

Produkty

Značka CASE IH a CASE CONSTRUCTION

je dnes jednou z několika světových značek, profilujících se na trhu jako „global full-liner“, tzn. značka, která působí v celosvětovém měřítku a nabízí svým zákazníkům úplný sortiment stavebních strojů. CASE je schopen dodávat stroje od nejmenších smykem řízených nakladačů, přes kolová rypadla, pásová minirypadla, traktorové rypadlonakladače a kolové nakladače až po velká pásová rypadla, grejdry a dozery. V sekci manipulační a stavební technika nabízíme všestranné teleskopické manipulátory značky CASE IH, které vynikají svou robustností, spolehlivostí a komfortem. Značka CASE CONSTRUCTION je známá svou robustní konstrukcí, výkonem strojů a zejména svou spolehlivostí. I nové modely, ať již pocházejí z nejrůznějších výrobních závodů koncernu CNH, z Japonska, Itálie, Německa či Spojených států, si tyto vlastnosti udržely. Inovativní technická řešení zvyšují užitnou hodnotu strojů a současně přináší uživatelům zvýšený komfort obsluhy a maximální efektivitu práce. Máte-li zájem o podrobnější informace nebo chcete-li vytvořit cenovou nabídku na míru, kontaktujte naše obchodní zástupce.

MANIPULÁTORY

Teleskopický manipulátor CASE IH Farmlift

Teleskopický manipulátor je nezastupitelným strojem na každé farmě nebo ve smíšených provozech, jako jsou bioplynové stanice nebo průmyslové provozy. Manipulátory značky CASE IH čítají šest modelů. Od malých kompaktních modelů 526 přes nejsilnější model 742, až po největší model 935 s maximální výškou zdvihu 9,1 metru. Zásluhou vysokého výkonu hydraulického systému vynikají tyto manipulátory excelentní rychlostí manipulace s materiálem. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

KOLOVÉ NAKLADAČE

Malé kolové nakladače - řada F

Nejnovější řada kolových kompaktních nakladačů CASE s označením F přináší řadu inovací. Specifická svou velikostí a parametry. Nicméně do této kategorie patří stroje s označením 21F až 321F o provozní hmotnosti 5,4 až 6,5 t, motory FPT splňující emisní normu TIER 4 Final / EU Stage IV, a to díky DOC Katalizátoru a PM filtru. Tento emisní systém je kompletně bezúdržbový. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Velké kolové nakladače - řada G

Velké kolové nakladače řady G vynikají vyšším komfortem pro obsluhu, úsporou paliva a osvědčenou produktivitou značky CASE. Nové větší průměry hydraulických válců a čepů ramen zajišťují větší nosnost stroje a vylamovací sílu. Všech 7 modelů této řady je osazeno motory HI-eSCR splňujících emisní normy TIER IV Final / EU Stage IV. V tonáži se pohybují od 11 tun u nejmenšího modelu 521G po velkotonážní 1121G s tonáží až 30 tun. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE

Nakladač je stavební stroj, který je určený k nakládání a přemisťování sypkých materiálů na krátké vzdálenosti. Smykem řízené nakladače se vyznačují kompaktními rozměry a velmi dobrou ovladatelností, zároveň jsou však vybavené lopatou, proto jsou zvláště vhodné k provádění zemních prací. Díky novým rámům z dílny konstruktérů CASE jsou stroje lépe ovladatelné, především zásluhou ideálního poměru rozložení váhy. Značka CASE dodává tři modely pásových smykem řízených nakladačů s označením TR a TV. Jelikož nakladače mohou pracovat s celou řadou příslušenství, je jejich uplatnění v celé škále průmyslu. U varianty hydraulického způsobu je možná rychlá záměna příslušenství bez opuštění kabiny. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

 

KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

Při manipulaci s materiálem na poli je vyžadováno co nejšetrnější zacházení s půdou. Pásová koncepce s nízkým tlakem na půdu  je tak nejlepší volbou nejen pro malého farmáře. Rozmanité využití najde tento pásový nakladač především ve stavebnictví. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

RÝPADLONAKLADAČE

Kombinaci traktoru s bagrem oceníte hlavně tam, kde součástí hospodářství jsou závlahové kanály. Stroj vybavený zadním rýpadlem se tak stane pro vás nepostradatelným pomocníkem při jejich údržbě. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.