Úvod
Traktory CASE IH

Produkty

Značka CASE IH

představuje jedinečnou příležitost pořídit si moderní zemědělskou techniku špičkových technických parametrů. Jedná se o techniku s bohatou historií již od roku 1842, tehdy pod značkou CASE, INTERNATIONAL HARVESTER - odtud CASE IH. Ve svém výrobním programu má kompletní sortiment traktorů, sklízecí mlátičky, sběrací lisy a další zemědělskou techniku. Máte-li zájem o podrobnější informace nebo chcete-li vytvořit cenovou nabídku na míru, kontaktujte naše obchodní zástupce.

 

Quadtrac

Hledáte-li traktor, který je synonymem pro maximální produktivitu, spolehlivost, komfort a výkonnost, tak hledáte právě originální čtyřpásový traktor QUADTRAC. Bezkonkurenční čtyřpásový podvozek zaručuje stálý a ničím nepřerušovaný kontakt s půdou. Kloubová koncepce zaručuje šetrné otáčení na souvrati bez ztráty výkonu. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Magnum AFS Connect

Traktory MAGNUM AFS Connect představují vysoce výkonné polní tahače stvořené pro tahově náročné pracovní operace zejména v oblasti zpracování půdy a setí. Dle svých preferencí si můžete zvolit modely vybavené PowerDrive převodovkou nebo vysoce účinnou plynulou převodovkou CVXDrive. Díky promyšlené konstrukci a výbornému rozložení hmotnosti na nápravy nabízí modely MAGNUM AFS Connect nejlepší tahové vlastnosti v daném segmentu. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Optum AFS Connect

Stvořen pro profesionály požadující komfort a výsledky. Výkonný, kompaktní a vysoce ovladatelný traktor s vynikajícím poměrem výkonu a hmotnosti. Optum AFS Connect se vyznačuje zbrusu novou kabinou a inovativními softwarovými řešeními. Manažeři farem a agronomové mohou bezdrátově přenášet informace mezi traktorem, telefonem, tabletem nebo stolním počítačem. Díky technologii AFS Connect máte svobodu činit správná rozhodnutí podporovaná všemi dostupnými daty – ve správný čas, kdekoli a z jakéhokoli zařízení. Zvyšujte efektivitu své práce, když jste stále v terénu. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Puma AFS Connect

Traktory řady PUMA nabízí výborné užitné vlastnosti. K dispozici jsou ve třech verzích s výkonem od 140 do 270 koní. Modely Puma jsou předurčeny ke každodennímu nasazení, obzvláště oblíbené jsou pak v dopravě nebo pro provádění tahově lehčích operací ve zpracování půdy. Vlastností těchto modelů je vysoká univerzálnost, výborné tahové vlastnosti a spolehlivost. Zárukou spolehlivosti je i tovární tříletá záruka již ve standardu.Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Maxxum

Modelová řada MAXXUM svými 15 modely ve výkonovém rozmezí 115-175 koní maximálního výkonu pokrývá nejžádanější traktory na českém trhu. Pro svou farmu nebo podnik si můžete zvolit modely se špičkovou plynulou převodovkou CVXDrive, osmistupňovou převodovkou ActiveDrive 8 s pokročilými prvky převodovky plynulé nebo jednoduchou, provozem ověřenou a spolehlivou převodovkou PowerDrive 17x16 ECO. Z rozsáhlé nabídky modelů a výbavy si jistě vybere každý. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Vestrum CVXDrive

Traktory modelové řady VESTRUM CVXDrive jsou výbornými společníky pro využití na soukromých zemědělských farmách, v komunální sféře nebo pro agregaci s krmným vozem. Kompaktní rozměry, čtyřválcový motor, výborný poloměr otáčení, plynulá převodovka CVXDrive a řada volitelných prvků výbavy umožňují svému majiteli naspecifikovat si tento traktor přesně podle plánovaného využití. VESTRUM CVXDrive je výborným traktorem pro všestranné a rozmanité pracovní nasazení. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Luxxum

LUXXUM představuje ideální volbu pro všechny, kteří žádají malý, obratný a jednoduchý traktor s dostatečným výkonem až 120 koní. Náročné požadavky rakouských farmářů se projevují ve výbavě celého traktoru, které z něj tak dělají TOP traktor ve své třídě. Ve výbavě nechybí například axiální pístový hydrogenerátor, skvělá převodovka s 32x32 rychlostmi a automatickým řazením nebo hbitý čtyřválcový motor. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Farmall C

Modely FARMALLC jsou stvořeny, jak napovídá jejich jméno, pro všechny práce na farmě. Od jednoduchých mechanických modelů až po modely s dvourychlostním Powershiftem s Powershuttle je k dispozici široká škála převodovek i výbavy. S novými funkcemi a loketní opěrkou Multicontroller, vyšší zvedací silou 4 400 kg, třírychlostním vývodovým hřídelem a přípravou na čelní nakladač máte k dispozici všestranný traktor. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Farmall A

Tato modelová řada nabízí traktory s výkonem od 55 do 115 koní, které se skvěle hodí pro veškeré práce na soukromých farmách a pro komunální použití. I když se jedná o malé traktory, tak i přesto jsou schopny poskytnout uživatelům dostačující výkon a příjemné pracovní prostředí. Základem úspěchu modelů FARMALL A  je jednoduchost, spolehlivost a nízké provozní náklady a dlouhý servisní interval 600 hodin. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Quantum

Nová modelová řada Quantum představuje speciální provedení viničních, sadových a chmelových traktorů pro nejspecifičtější pracovní operace, nově s výkonem až 120 koní. Nový Quantum je vybaven technologiemi, které byste očekávali u traktoru s vysokým výkonem. Je vyvinutý pro specializované producenty, kteří hledají výkonný a úsporný traktor. Nová generace strojů řady Quantum nabízí vyšší výkon a je rozšířena o nový nejvýkonnější model s výkonem 120 koní. Výkonný motor, vyspělá hydraulika a velmi dobré technické parametry zabalené do mimořádně kompaktního traktoru. To je stručná charakteristika nejnovější řady, která je skutečnou revolucí v segmentu speciálních traktorů. Většina modelů je osazena 3,6 litrovým, 4 ventilovým motorem a systémem následné úpravy výfukových plynů. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Čelní nakladače CASE IH

Čelní nakladače CASE IH LRZ poskytují výjimečnou zvedací kapacitu a maximální zvedací a excelentní úhel zaklopení lopaty. Nakladače LRZ jsou navrženy, aby řidiči poskytovaly nejvyšší úroveň komfortu a jednoduchost ovládání. Výkonnost však není jenom funkcí komfortu a citlivého ovládání. Traktory CASE IH jsou vybaveny užitečnou funkcí reverzace Powershuttle a opravdu velmi malým poloměrem otáčení pro dokonalou manévrovatelnost. Traktory CASE IH a čelní nakladače LRZ jsou doslova stvořeny jeden pro druhého. Více technických informací naleznete na stránkách AGRI CS.