Úvod
PRECIZNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ

Produkty

ANTÉNY A PŘIJÍMAČE

Příležitosti a výzvy, se kterými se dnes zemědělství potýká a které jej dnes a v příštích desetiletích ovlivňují, znamenají, že hospodaříme způsobem, který si naši dědové nikdy nepředstavovali. Inovativní technologie precizního zemědělství, jako jsou naše antény a přijímače signálů, jsou příklady toho, jak výrobce CASE IH a STEYR dodává intuitivní technologii a zajišťuje maximální dobu provozu.V nabídce antén a přijímačů signálů nabízí značka CASE IH a STEYR různé varianty a provedení v závislosti na požadavcích konkrétního zákazníka. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

MONITORY

Navigační monitory vám pomohou přesně monitorovat a mapovat informace o pozemcích v reálném čase. Využijte jejich špičkového výkonu a vysoké spolehlivosti k rychlému a efektivnímu dokončení práce v terénu. S řadou pokročilých funkcí a různých nástrojů si můžete vybrat přesně takový monitor, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám podnikání. Široká nabídka ovládacích monitorů vám umožňuje vybrat si správný monitor pro výbavu svého traktoru na základě vašich individuálních požadavků. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

NAVÁDĚNÍ A ŘÍZENÍ

Jedním z nástrojů, jak vylepšit a zefektivnit práci vašeho traktoru nebo kombajnu, je využití řídících a naváděcích systémů. Nabízíme vám několik řešení, jak minimalizovat překrývání, výši provozních nákladů a efektivně využívat osivo, hnojivo či lidskou práci. Navíc vám tyto systémy rozšíří časové limity denní práce. Ve spojení s technikou CASE IH a STEYR vám nabízíme systémy navádění a řízení, které mohou být součástí stroje přímo z výroby, nebo je lze dodatečně vybavit v průběhu užívání stroje. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Automatický naváděcí systém FJDynamics

FJDynamics Autosteering Kit je automatický systém řízení vhodný pro různé výrobce zemědělské techniky. Umožňuje přesný asistenční systém řízení a zároveň může být v budoucnosti upraven na řízení autonomní. Balíček je složen z ovládacího terminálu, 2 satelitních antén, 4G a rádio antény, elektrického volantu a snímačů. Systém je připojen na signál RTK a umožňuje práci s přesností 2,5 cm.

KOREKČNÍ SIGNÁLY

Každá činnost na poli vyžaduje svou konkrétní přesnost. Značka CASE IH a STEYR nabízí širokou škálu systémů, které pokryjí všechny možné situace. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

TELEMATIKA AConnect

Profesionální řešení telematiky pro správu provozu strojů vyvinuté společností AGROTEC Group. Telematika AConnect v sobě ukrývá komplexní nástroj pro správu provozu strojů.  Tento systém byl vyvinut týmem profesionálů z technického oddělení společnosti AGROTEC Group. Telematiku AConnect lze nainstalovat do jakéhokoliv stroje různorodých značek na trhu. Telematika nabízí řadu pokročilých funkcí a je dostupná v několika jazykových mutacích. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

TELEMATIKA AFS Connect

Tovární řešení značky CASE IH pro správu strojů, farmy a dat na jednom místě. AFS Connect vám umožňuje dálkově sledovat a spravovat vaši farmu, vozový park či data a optimalizovat vaše činnosti, produktivitu a flexibilitu. Efektivně tak můžete sledovat online své stroje z vozového parku. Všechny informace máte k dispozici na jednom místě. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

PRODUKTY AGXTEND™

Pod značkou AGXTEND™ nabízíme k technice CASE IH a STEYR exkluzivní zemědělské technologie, které rozvíjí precizní zemědělství a řešení kompatibility strojů pomocí ISOBUS technologie. Více informací naleznete na stránkách AGRI CS.

Senzor pro variabilní hnojení dusíkem

Senzor CropXplorer je bezkontaktní senzor pro variabilní rozmetání hnojiv a zjišťování zásobení rostlin a půdy dusíkem na pozemku, který vám pomáhá najít cestu v úspoře hnojiv. Je vhodným nástrojem pro všechny farmáře, kteří chtějí své pozemky optimálně zásobovat živinami a aplikovat pouze takové dávky, které je potřeba rostlinám nebo půdě dodat. Senzor je lehce ovladatelný a umísťuje se do předního tříbodového závěsu, popřípadě na speciální držák umístěný na traktoru, pro komunikaci s rozmetadlem minerálních hnojiv pak je senzor propojen kabelem. 

Senzor pro rozbor

Pro stanovení obsahu látek lze využít profesionální senzor NirXact, který na základě snímačů stanovuje obsah jednotlivých složek. NirXact je zajímavým doplňkem každé aplikační cisterny, lisu nebo sklízecí řezačky pro jeho snímače zajišťující rozbor vlastností kejdy, digestátu nebo senáže.

Bezkontaktní půdní senzor

SoilXplorer je moderním nástrojem v oblasti precizního zemědělství. Jeho přednosti spočívají v bezkontaktním měření několika parametrů a vlastností půdy na pozemku. Půdní senzor SoilXplorer pak dokáže na základě získaných výpočtů v reálném čase ovládat nářadí pro zpracování půdy pro variabilní změnu pracovní hloubky nebo taktéž secí stroj pro variabilní nastavení výsevku dle naměřených výpočtů pro úsporu nákladů.

Elektrická likvidace plevelů

XPower - Inovativní technologie elektrické likvidace plevelů jako odpověď na měnící se legislativu ošetřování zemědělských plodin a hubení plevelů. Zemědělství je již dlouhou dobu spjato s využíváním chemických přípravků. S měnícími se podmínkami však i zemědělci musí hledat alternativní cesty, kterými je například likvidace plevelů pomocí takzvaného elektroherbicidu AGXTEND XPower. Tento nástroj dokáže šetrně likvidovat plevele a další rostliny pouhými elektrickými výboji. Tato technologie je tak velmi účinná, ale hlavně šetrná k životnímu prostředí.

SKENER POROSTU AUGMENTA

Prostřednictvím skeneru porostu Augmenta dodáváte jednotlivým rostlinám přesně takové množství aplikační dávky, které potřebují. Variabilní přístup k vašim polím přináší úspora aplikačního prostředku (hnojiva, regulátoru, desikantu), tedy zvýšení zisku. Udělejte z vašeho postřikovače a rozmetadla průmyslových hnojiv chytré stroje. 

 

Máte-li zájem o podrobnější informace nebo chcete-li vytvořit cenovou nabídku na míru, kontaktujte naše obchodní zástupce.